Alt i rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil. Gå til butik

Læderrens 2i1 er en effektiv læderrens tilsat pleje, til alle typer læder. Læderrens 2i1 fjerner ekstra intensivt men samtidig også skånsomt pletter, skjolder og mørke fedtede områder på dit læder. (NY FORBEDRET UDGAVE) Denne læderrens 2i1 er opdelt med rens i bunden, og pleje i toppen af flasken. derfor skal produktet blandes før brug. (ryst altid flasken før brug) Læderrens 2i1 kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læderrens 2i1 er også velegnet til at anvende på plastic, gummi og vinyl. Et 100% rent naturprodukt. Indeholder 500 Ml. Læderrens 2i1 skal ikke fortøndes, men er klart til brug. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderrensning ! )

Læderrens 2i1 er kommet til verden ud fra ønsket om at skabe en yderst effektiv læderrensning, samtidig med at læderet får en så skånsom behandling som overhovedet muligt.
Læderrens 2i1 indeholder en læderpleje, som massers ind i læderet under selve rensningen.
Samtidig giver læderplejen i renseproduktet en let og friktionsfri arbejdsgang, idet kluden ikke kommer til at suge sig til underlaget.
Det kan til tider være næsten umuligt at tørre en fugtig klud hend over udtørret og medtaget læder, men dette sker ikke med Læderrens 2i1, der er udviklet så man nemt selv kan rense sit læder effektivt uden problemer. 

En af de helt store problemer ved læderrensning, er at læderet har en tendens til at udtørrer.
dette sker ikke med Læderrens 2i1, da læderet konstant bliver tilført pleje under rensningen.

Læderrens 2i1 egner sit til alle former for rensning af læder, dog bør Læderrens 2i1 ikke anvendes i situationer hvor læderet efterfølgende skal ha tilført læderfarve, eller Læder-Plejefarve. Da læderet i disse tilfælde bør bevare sin sugeevne for god vedhæftning. 
 

Læder-Natursæbe en mild rensende lædersæbe til alle typer læder. Læder-Natursæbe fjerner effektivt pletter, skjolder og mørke fedtede områder på dit læder. Læder-Natursæbe kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læder-Natursæbe er også velegnet til at anvende på plastic, gummi og vinyl. Et 100% rent naturprodukt. Indeholder 500 Ml. Læder-Natursæbe skal ikke fortøndes, men er klart til brug. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderrensning ! )

Læder-Scrub læderrens giver en dybderensning af beskidt og medtaget læder. Den fjerner effektivt indtørret og fastgroet snavs. Læder-Scrub renser og plejer i en arbejdsgang. (med skrubbe effekt) Den indeholder absolut ingen væske, og er derfor serdeles velegnet til rensning af læder. Da læder normalt ikke tåler for meget væske. Læder-Scrub kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læder-Scrub er også velegnet til at anvende på plastic, gummi og vinyl. Et 100% rent naturprodukt. Indeholder 300 Ml. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderrensning ! )

Læder Rense-Serviet er en vådservietter til læderrensning. Læder Rense-Serviet fjerner effektivt de fleste pletter og skjolder fra alle typer læder, uden at der vil kunne opstå skjolder. En pakke Bøtte indeholder 25 Stk. renseservietter. Læder Rense-Serviet skal ikke tilføres vand eller kemi. Men er klar til brug. Levers i en praktisk bøtte. Hold altid emballagen tæt lukket, så vådservietterne ikke tørre ud. Læder Rense-Serviet kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læder-Rensa-Serviet er også velegnet til at anvende på plastic, gummi og vinyl. Et 100% rent naturprodukt. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderrensning ! )

Læder-Grundrens neutralrenser effektiv læderet inden en læderfarvning. Læder-Grundrens bruges til at Affedte læderet så den nye læderfarve får en god vedhæftning. Læder-Grundrens kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læder-Grundrens er også velegnet til at anvende på plastic, gummi og vinyl. Et 100% rent naturprodukt. Indeholder 500 Ml. Læder-Grundrens skal ikke fortøndes, men er klart til brug. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderrensning eller læderfarvning ! )

Nubuck-Rens anvendes til rens af alle typer nubuck og ruskind. Denne Nubuck-Rens er klar til brug, og skal ikke fortyndes. Nubuck-Rens er en stærk og effektiv rens som fjerner pletter, skjolder og mørke fedtede områder på dit ruskind og nubuck læder. Et 100% rent naturprodukt. Indeholder 500 Ml.

Læder-Lugtfjerner fjerner effektivt bakterier og dårlig lugt fra alle typer læder, også nubuck og ruskind. Den neutraliser opkast, urin, fækalier og nikotin m.m. Læder-Lugtfjerner kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, Nubuck, ruskind, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læder-Lugtfjerner er også velegnet til at anvende på plastic, gummi, vinyl og ubehandlet træ. Indeholder 500 Ml. Produktet skal ikke fortøndes, men er klart til brug. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderrensning ! )

Alt i rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil. Gå til butik

Se vores nye webshop på www.rensogpleje.dk