Alt i rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil. Gå til butik

Textil-Møbelrens anvendes til alle typer stofbetræk. Denne Textil-Møbelrens er klar til brug, og skal ikke fortyndes. Textil-Møbelrens fjerner effektivt pletter, skjolder og mørke nussede områder på dit polstrede møbel, og frisker samtidig farverne op. Textil-Møbelrens virker på alle typer tekstil. Indeholder 500 Ml.

Textil-Lugtefjerner med sprøjet Til neutralisering af bakterier i dybden. Stik kanylen ned i polstringen og træk den langsomt op mens du trykker Textil-Lugtefjerner ud af sprøjten. Sprøjt Textil-Lugtefjerner ned i polstringen med 4 cm. mellemrum Husk at marker med en knappenål de steder hvor du har sprøjtet lugtefjerner ned, så du har overblik over hvor du har været. Textil-Lugtfjerner fjerner effektivt bakterier og dårlig lugt fra alle typer textil. Den neutraliser opkast, urin, fækalier og nikotin m.m. Virker på alle typer tekstil. Indeholder 500 Ml. Textil-Lugtefjerner skal ikke fortøndes, men er klart til brug.

Textil-Renseserviet er en vådservietter til stofbetræk. Textil-Renseserviet fjerner effektivt de fleste pletter og skjolder fra stofbetræk uden at der vil kunne opstå skjolder. En pakkeTextil-Renseserviet indeholder 25 Stk. renseservietter. Textil-Renseserviet skal ikke tilføres vand eller kemi. Men er klar til brug. Levers i en praktisk boks. Hold altid emballagen tæt lukket, så vådservietterne ikke tørre ud.

Textil-Pletfjerner kan anvendes på typer stofbetræk. Textil-Pletfjerner fjerner effektivt pletter og skjolder på dit polstrede møbel. Textil-Pletfjerner virker på alle typer pletter. Anvend den på dine stofmøbler og tæpper. Indeholder 500 Ml. Textil-Pletfjerner er et vandbaseret produkt, og Indeholder ingen opløsningsmidler. Textil-Pletfjerner skal ikke fortøndes, men er klart til brug.

Alt i rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil. Gå til butik