Alt i rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil. Gå til butik

Læderpleje MaxiPak indeholder 2 X 300Ml. læderpleje også kaldet Læderfedt. Læderpleje beskytter alle typer læder, samt blødgør og beskytter effektivt dit læder mod slid og genbesmudsning. Den frisker læderfarven op, og beskytter læderet mod lys, så farverne ikke falmer. samtidig bibeholdes læderets egenskaber. Et 100% rent naturprodukt. Læderpleje kan med fordel anvendes til lædermøbler, læderindtræk i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læderpleje kan med fordel også bruges på plastic, gummi, vinyl og ubehandlet træ. Læderplejen må ikke påføres nubuck eller ruskind.

Læderpleje Deluxe er idag den bedste læderpleje på markedet. ( BESTSELLER ) Læderpleje Deluxe beskytter og plejer effektivt alle typer læder. Den har en fantastisk lækker og smørbar textur. Et 100% rent naturprodukt. Læderplejen blødgør og beskytter dit læder mod slid og genbesmudsning. Den frisker læderfarven op, og beskytter læderet mod lys, så farverne ikke falmer. samtidig bibeholdes læderets egenskaber. Indeholder 300 Ml. Læderpleje Deluxe kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtræk i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m. Læderpleje Deluxe er også velegnet til at anvende på plastic, gummi, vinyl og ubehandlet træ. Læderpleje Deluxe er ikke den billigste læderpleje du kan få, men til gengæld er Læderpleje Deluxe det absolut bedste du kan tilbyde dit læder. Læderplejen må ikke påføres nubuck eller ruskind.

Læderpleje Pebermynte benyttes til læder med lugtproblemer. Læderpleje Pebermynte nedbryder og isoler effektivt den dårlige lugt i dit lædermøbel, med sit høje indhold af den æteriske olie pebermynte. (NY FORBEDRET UDGAVE) Læderplejen er en Deluxe som også blødgør og beskytter dit læder mod slid og genbesmudsning. samtidig bibeholdes læderets egenskaber. Et 100% rent naturprodukt. Indeholder 300 Ml. Læderpleje Pebermynte kan anvendes på alle typer lædermøbler og autolæderindtræk, samt på plastic, gummi og vinyl, og kan med fordel benyttes sammen med Læder-Lugtefjerner Læderpleje Pebermynte må ikke påføres nubuck eller ruskind.

Læder-Plejeolie er en vegetabilsk lædercreme som blødgør og plejer udtørret læder. Læder-Plejeolie giver en effektiv vedligeholdelse af alle typer læder. Et 100% rent naturprodukt. Læder-Plejeolie er særdeles velegnet til at mætte udtørret læder, da cremen trænger dybt ind i læderet. Indeholder 250 Ml. Læder-Plejeolie kan med fordel anvendes på dækfarvet lædermøbler, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker. m.m. Læder-Plejeolie er også velegnet til at pleje læder interiøret i biler og både, og kan også bruges på plastic, gummi, vinyl og ubehandlet træ. Læder-Plejeolie kan med fordel anvendes på meget udtørret læderoverflader som Anilin og kernelæder m.m. Anvendes læderolien på ruskind, bør ruskindet børstes op efterfølgende. Da dette lægger sig under oliebehandlingen.

Læder-Voksolie er en vegetabilsk cremet olie som imprægner og beskytter dit læder. Læder-Voksolie giver en effektiv beskyttelse mod slid og snavs på alle typer læder. Et 100% rent naturprodukt. Læder-Voksolie er særdeles velegnet til at beskytte læderet, da olien indeholder et beskyttende usynligt vokslag. Indeholder 250 Ml. Læder-Voksolie kan med fordel anvendes til dækfarvet lædermøbler, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker. m.m. Læder-Voksolie er også velegnet til at beskytte læder interiøret i biler og både, og kan også bruges på plastic, gummi, vinyl og ubehandlet træ. Læder-Voksolie vil ofte være hurtigere og letter at påføre på læderet end læderpleje/creme. Anvendes læderolien på ruskind, bør ruskindet børstes op efterfølgende. Da dette lægger sig under oliebehandlingen.

Sadel-Pleje er udviklet til plejebehandling af ridesadler. Ofte vil en almindelig læderpleje gøre ridesaddelen glat, da den består af marvfedt. dette bevirker at rytteren ikke får ordentligt kontakt til saddelen. Derfor er Sadel-Pleje fremstillet i en semimat textur af vegetabilsk olie, der giver rytteren den korrekte kontakt med saddelen. Sadel-plejen kan fås i farverne natur, sort, brun og rødbrun, og farven smitter ikke af efter optørring. Sadel-Plejen blødgør og beskytter effektivt din lædersadel mod slid og genbesmudsning. Den frisker læderfarven op, og bibeholder læderets egenskaber. Selv om Sadel-Pleje er udviklet til ridesadler, er den serdeles velegnet til pleje af alle lædertyper. Indeholder 300 Ml. Husk at oplyse hvilken farve du ønsker i beskedfeltet.

Læder-Svedesæt skaber den absolut bedste rens og pleje af alle typer glatlæder, Og genopbygger medtaget og udpint læder. Læder-Svedesæt består at Læder-Plejeolie, Læderrens 2i1 og Læder-Voksolie. Påfør Læder-Plejeolien på læderet og opvarm læderet med en føntørre. Læderet vil nu svede og frigøre urenheder, samtidig blødgøres og genskabes læderet. Påfør Læderrens 2i1 og afrens urenhederne. Afslut med en påføring af Læder-Voksolie, Som så beskytter læderet mod genbesmudsning og slid. Produkterne indeholder hver 500 ML. (Må ikke anvendes på syntetisk læder)

Alt i rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil. Gå til butik

Se vores nye webshop på www.rensogpleje.dk