I over 28 år har vi fremstillet vores egen produktserie, RensA.

Dette har vi gjort for at opnå det absolut bedste inden for rense og plejeprodukter til læder, textil og træ.

RensA Rense og plejeprodukterne er udviklet til professionelt brug, men kan idag også erhverves af private.

Vi har udvalgt de absolut bedste råvare til vores produkter.
Alle rense og plejemidler er fremstillet i hånden her i Danmark, og er opbygget på en sådan måde at de er enkle og nemme for enhver at anvende.

Her ud over er alle rense og plejeprodukter fra RensA uden parabener, farve og parfume, og uden deklarations pligt.
Da de fleste af produkterne er 100% naturrene og helt biologiske nedbrydelige.

Køb din møbelrens og plejeprodukter direkte hos fagmanden på vores Webshop,
og få rådgivning og vejledning af en professionel renseteknikker på w6@live.dk

På denne side kan du se videoindlæg med alle de originale produkter i RensA serien, og hvordan du anvender dem.

Flydende renseprodukter

Sådan anvender du de flydende renseprodukter fra RensA:

Undgå skjolder.
Når man skal rense en sugende overflade med væske, er der altid en risiko for at der kan opstå en skjold. Så for at undgå skjolder, er det vigtigt at du gør hele den flade ensartet fugtig som skal renses. Det kan være en hel hyndeflade, en hel bordplade, eller et område der er afgrænset af en syning. det er altid bedst at bruge vand der tidligere har været kogt, eller deminiraliseret vand til at fugte kluden med, så du undgår kalk problemer. 

Fremgangsmåden:
Brug en ren fnugfri bomuldsklud, som du vrider op en gang i håndvarmt vand. Dette gøres udelukkende for at undgå at bruge unødvendig renseprodukt til at gennemvæde kluden. Herefter kommer du så en passende mængte renseprodukt på kluden så kluden bliver let gennemvædet. Så arbejder du nu produktet ind i betrækket eller overfladen på det emne der skal renses. Husk at der skal renseprodukt på hele den flade der er en del af renseopgaven. Pletter, snavs, dårlig lugt, og mørke fettede områder vil nu løsne sig og være til at fjerne. Dette gøres ved at skruppe efter med et tørt håndklæde. Bliv ved med at skruppe med et tørt område på håndklædet, til der ikke længere kan kommer væske på håndklædet. Er pletter eller snavs m.m. ikke forsvundet efter rensningens afslutning, kan man gentage behandlingen. 

Efterbehandling:
Efter endt behandling med Læder-Natursæbe eller Træ-Natursæbe er det vigtigt at overfladen bliver påført et RensA plejeprodukt, for at undgå udtørring, og for at pleje og beskytte overfladen. 

RensA Læder-Scrub

Læder-Scrub læderrens giver en dybderensning af beskidt og medtaget læder.
Den fjerner effektivt indtørret og fastgroet snavs.
Læder-Scrub renser og plejer i en arbejdsgang.
(med skrubbe effekt)
Den indeholder absolut ingen væske, og er derfor særdeles velegnet til rensning af læder.
Da læder normalt ikke tåler for meget væske.
Læder-Scrub kan med fordel anvendes til dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, glatlæder, læderindtrek i biler og både, ridesadler og seletøj, læderfodtøj og tasker samt læderjakker m.m.
Læder-Scrub er også velegnet til at anvende på plastic, gummi og vinyl.
Et 100% rent naturprodukt.
Indeholder 300 Ml.
Ved rensning med Læder-Scrub er det ikke nødvendigt at påføre læderpleje efter endt læderrensning, da Læder-Scrub i sig selv er et plejeprodukt.

Fremgangsmåde:
Anvend en ren, tør og fnugfri klod.
Kom lidt Læder-Scrub på kluden og maser det ind i læderet, så snavs og møg løsnes.
Vær forsigtig/nensom med påføringen af Læder-Scrub, da den indeholder en skrubbe effekt kan du lave skade på læderet ved en for voldsom fremgangsmåde.
Straks efter påføringen af læder-Scrub fjerner snavs, møg og overskydent Læder-Scrub med et håndklæde.
Rens på et afgrænset område af gangen, foreksempel en hyndeflade eller lignende.

Er der områder der ikke er blevet helt rene, kan man med fordel gentage processen. 

 

RensA Læderpleje og Olie

Plejer og beskytter effektivt alle typer læder. Læderplejen blødgør og beskytter dit læder mod slid og genbesmudsning. Den frisker læderfarven op, og beskytter læderet mod lys, så farverne ikke falmer. samtidig bibeholdes læderets egenskaber. Læderplejen er utrolig let at smøre på. Indeholder 300 Ml. Læderplejen må ikke påføres nubuck eller ruskind.

Sådan bruger du Læderpleje fra RensA:
Brug en ren, tør og fnugfri bomuldsklud til at påføre Læderpleje med.
Kom en passende mængde Læderpleje på kluden og masér så plejen ind i læderet i nogle cirkulære bevægelser. Husk at påføre plejen i et tyndt lag, på et afgrænset område af gangen. Lad læderplejen stå og trække et par timer, og poler så efter med et tørt håndklæde. Er læderet meget udtørret kan det blive nødvendigt at påføre et ekstra lag Læderpleje.

Rækkeevne:
En bøtte læderpleje rækker til en hjørnesofa eller en 3+2 Personers sofaer. 

Vigtigt.
Det er vigtigt at alle lædermøbler får pleje. Læder er hud, og vil udtører hvis det ikke får pleje. Manglende pleje vil med tiden få læderet til at gå til grunde. Så inden du tager dit nyindkøbte lædermøbel i brug skal det ha læderpleje første gang. Det beskytter også læderet imod slid, snavs og sollys. så læderet ikke falmer. 

Men det er aldrig for sent at redde sit lædermøbel. Er læderet falmet kan du påføre læderet Plejefarve, som vil genskabe læderets oprindelige farve.

 

RensA Plejefarve

Genskaber effektivt læderets oprindelige farve. Til falmet læder der har mistet farven, og læder med mindre farveskader ( narvskader ) Plejefarven tones ind, så den passer til lædermøblets farve, og kan tones i alle læderfarver.
læs mere om toning af Plejefarve her
Plejefarven er utrolig let at påføre. 

Indeholder 300 Ml. send os et billede af dit læder, som vi kan tone farven efter. Husk! at tjekke om farven på fotoet passer med farven på dit læder. Når du sender dit foto, skal du oplyse dit ordre Nr. Plejefarven må ikke påføres nubuck eller ruskind.

Sådan bruger du Plejefarve fra RensA:
Brug en ren, tør og fnugfri bomuldsklud til at påføre Plejefarve med.
Kom en passende mængde Plejefarve på kluden, og masér så plejen ind i læderet i nogle cirkulære bevægelser. Husk at påføre Plejefarven i et tynt lag, på et afgrænset område af gangen. Lad Plejefarven stå og trække i cirka 24 timer, og poler så efter med et tørt håndklæde. Er læderet meget falmet/skadet, kan det være nødvendigt at påføre plejefarve af flere gange, dette kan med fordel gøres med cirka 14 dages mellemrum.

Husk at anvende gummihandsker under arbejdet, for at undgå farve på hænderne. Plejefarven er ikke en narvsværte, og vil ikke ha nogen afsmittende effekt efter at læderet er tørret op igen.

Rækkeevne:
En bøtte plejefarve rækker til en hjørnesofa eller en 3+2 Personers sofaer. 

RensA Læderfarve

Genopfarv læderets oprindelige farve, lav et farveskifte på dit læder, eller reparere en skade i læderfarven.

RensA Læderfarve er til læder der har mistet farven, og læder med farveskader (narvskader). Vi kan tone Læderfarven ind, så den passer til lædermøblets farve, eller den ønskede farve. RensA Læderfarve kan tones i alle tænkelige farver. 
læs mere om toning af læderfarve her
Læderfarve kan påføres på alle typer læder, og skaber et dækkende lag farve.

Læderfarven er vandbaseret, og en bøtte indeholder 300 Ml.

Send os en farvekode på den farve du ønsker, vi toner i alle NCS eller RAL koder. Du kan også bare sende os en farveprøve. Husk at oplyse dit ordre Nr.

Læderfarven må ikke påføres nubuck eller ruskind.

Sådan bruger du Læderfarve fra RensA:
Før du påføre læderfarven skal læderet renses grundigt i bund. Dette gøres med RensA læderrens. (se brugsanvisningen for RensA Læderrens)

Herefter slibes læderet let med sandpapir (korn 200). Dette gøres for at skabe en overflade som læderfarven bedre kan hæfte fast på. 

Læderfarven skal påfløre i et tynd lag over flere gange, til den danner et dækkende lag. Mellem hver påføring skal læderfarven ha en tørretid på 24 timer. Til at påføre læderfarven kan du bruge en svamp eller en blød pensel. (undgå pensel strøg)

Rengøring af værktøj m.m. kan ske med vand og alm. sæbe.

Til efterbehandlingen skal læderet smøres ind i RensA Læderpleje. Dette gøres for at beskytte den nye læderoverflade. (Se brugsanvisningen for RensA Læderpleje)

Husk at anvende gummihandsker under arbejdet, for at undgå farve på hænderne. Læderfarven er ikke en narvsværte, og vil ikke ha nogen afsmittende effekt efter at læderet er tørret op igen.

Rækkeevne: 
En flaske Læderfarve rækker til en lænestol, eller tre til fire spisestuestole.

Support

Når du har købt et produkt fra RensA serien, tilbyder vi dig en fuld produkt support.
Så har du nogen spørgsmål, eller er du bare lidt usikker på fremgangsmåden. Kan du altid kontakte Rensa support på w6@live.dk

 

Produktindhold

Ønsker du en nærmere beskrivelse af hvad produkterne fra RensA indeholder, kan du rekvirere produktinformation og sikkerhedsdatablad på w6@live.dk

 

Opbevaring

Alle produkter fra RensA bør opbevares utilgængeligt for børn, køligt, tillukket og frostfrit.

Bestil din møbelrens nu på tlf. 93885580
Alt i møbelrens

I over 28 år har vi fremstillet rense og plejeprodukter til læder, træ og textil, og skabt de mest effektive og milijørene løsninger.

Alle produkter er enkle for enhver at benytte, og indeholder ingen parabener, farve eller parfume.

Køb dine rense og plejeprodukter direkte hos fagmanden her på vores webshop

Bliv forhandler.
Ønsker du at blive forhandler af produkterne fra RensA. Så kontakt os, og bliv en del af vores forhandlernetværk.  

Se vores nye webshop på www.rensogpleje.dk