Selv om Rensa ligger på Sjælland, og tager ekstra for at køre til Århus, var det alle pengene værd, at få dem til at behandle vores anilin læder sofaer.
Vi har lige selv givet dem den opfølgende behandling efter små 3 uger, og vi er utrolig glade for resultatet
Henrik Jørgensen

Stolene blev afhentet til tiden, sprojtemalet i lige den farvenuance vi havde valgt efter forudgaende reparation af skader og bragt retur til os ogsa som aftalt. Bagefter fik vi hjalp med pleje produkter til andre stole. Super service, aftalt pris uden tillag og flot arbejde.
Steen Moesgaar

Super vare.
Nok det bedste læderfedt jeg nogensinde har købt.

Hej Rensa
Vi er virkelig imponeret over at dit produkt, er så meget bedre end andre produkter vi har afprøvet. Der kommer flere "før og efter" billeder på Facebook. Jeg har haft en heste pige til at ordne hendes sadel, bare for at se hendes reaktion. Den er 100% magen til min.
Jeg vender tilbage
MVH Anja
Neble Naturridning

Er så glad for at vi kunne få frisket vores sofa op. Rensa's service med at det kan gøres på stedet gør det nemt og bekvemt og resultatet var der ikke til at tage fejl af. Det har forlænget levetiden på vores sofa væsentligt. Vi fik en glad smilende service og et flot resultat der faktisk var langt flottere end vi havde turde håbe på. Vi kan kun anbefale Rensa på det varmeste og vil klart bruge dem igen næste gang vi har brug for hjælp.
Anja Christensen

Jeg har en VW Passat med sorte læder sæder, som har været nye meget længe, de var begyndt at blive lyse og tangerende til tør revner, kontaktede Rensa som sagtens kunne forbedre dem, dog kunne de selvfølgelig ikke give mig nye sæder, men de gjorde de næsten, pæne sorte og ens i overfladen så var rigtig glad for sæderne igen, så er der nogen af jer som læder sæder som mig så vent ikke for længe, og når nu de var her spurgte jeg lige til pletter i vores teenagerpiges sovesofa og fik klaret dem med det samme, men når den er brugt i hverdagen bliver hele sofaen snavset så den blev selvfølgelig ren der hvor pletterne var, nu var der lyse pletter (rent) istedet, men fik af vide at nu havde jo set hvordan man gjorde, så hvis nu de glemte bøtten med rengørings-midlet kunne jeg lige klare det selv, og det gjorde vi så, med en nu helt ren sofa og en glad pige.
SÅ helt klart dem (RENSA) jeg ringer efter igen
de bedste anbefalinger Rene Lehmann

Hurtig og god service.
Lone Johansen

Dejlig professionelt firma , første klasses arbejde kan bestemt anbefales,
Glenn Ruest

Hurtig levering og sikker handel.
Flemming

Bestilte en flaske rensemiddel til min nubuck sofa. Prisen var fornuftig, men havde dog ikke de store forventninger til effektiviteten af det, da sofaen aldrig havde været renset før (og den er små 8-9 år gammel nu).
Pakken kom hurtigt.
Jeg fandt en vejledning til anvendelse af produktet, samt en video, der fint gav et indtryk af hvad der kunne og skulle gøres.
Et prøveområde, som altid er skjult af puder, lidt knofedt, og nogle timer senere, var det tydeligt at produktet virkede og gjorde enhver tvivl om effektiviteten af "sæben" til skamme.
Selv nogle af de mere stædige pletter, fx pletter fra vin, nikotinvæske til ecigaretter og lignende, forsvandt (med lidt ekstra ihærdighed).
Sofaen ligner at den er helt ny, blevet flere grader lysere (og pænere/renere) og alt i alt, et resultat jeg er yderst godt tilfreds med.
Jeg skal indrømme at jeg ikke har forsøgt rensning med andre midler (fx de sædvanlige fra fx Jysk, Idemøbler osv), så jeg kan ikke vurdere effekten i forhold til alternativer.
Jeg kan blot konstatere at det virkede og udover alle forventninger.
Simon Nørgaard

Godt produkt og god vejledning. Kan anbefales
Mikkel Marquart

Fandt på nettet. Fine vejledninger og hurtig ekspedition. Er meget tilfreds.
Giesela Gille

Godt produkt og fantastik god hjælp til brug
Jørgen Neess

Holdt hvad de lovede og til aftalt tid. Flot resultat.
Thor White

Jeg have bestilt noget forkert og skrev om det kunne ændres
der gik ikke langtid før jeg fik besked, at jeg bare skulle bestille det som jeg skulle bruge og overføre de sidste penge
Jørgen Johannsen

Jeg havde læst på nettet deres annonce angående få slidte lædermøbler pæne igen. Vi tog chancen og prøvede det og vores lædermøbler blev rigtige pæne igen.
Bodil Nielsen

Super rådgivning før køb og hurtig levering. Plejeprodukt med farve til lædersofa gav godt resultat :-)
Vibeke

Hjemmesiden let at navigerer i. Produktet til rens af lædermøbler og efterfølgende pleje og opfriskning af farve, kom hurtigt og virkede perfekt.
En ekstra service til kunder kunne være ar ediketten indeholdt fremgangsmåde.
Så er kunden fri for at gå på hjemmesiden igen.
Gunhild Echternach

D. 23/2-2017 havde vi Rensa til at rense vores lædermøbler. Det blev et super godt resultat, havde slet ikke turde håbe på det. Det var en rigtig positiv oplevelse med venlig og profesionel råd og vejledning.
Var overrasket over at de dækker så stor en landsdel, vi bor i Henne ved vestkysten.
Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.
Med venlig hilsen
Susanne Geisler

Jeg har handlet lidt ind hos rens.dk i forbindelse med et "gør del selv" projekt. Jeg skulle farve 2 læderstole og havde set nogle af de ydwrst nyttige videoer på YouTube, som steen fra rensa har lavet. Disse har været mig meget til hjælp, og har medvirket til at mit projekt lykkedes med succes. Steen tonede en læderfarve som i min optik matchede min vedlagte farveprøve 100 procent.
Min konklusion på min oplevelse er rigtig god service, og kan ikke sltte en finger på noget.
Tak for hjælpen Steen
Martin

God service, og gode materialer
Ulla

Fremragende , omfattende og grundig vejledning
Birger Lyhne

Fantastisk produkt. Det er let at bruge og giver et fantastisk resultat.
Stig Jessen Møller

Hurtig levering. Produkt nemt at arbejde med. Har fået "nye" møbler
Liselotte Hemmesen

vores lædermøbler brev bløde og fik den originale farve tilbage.
Lars Plesner Nielsen

Jeg fik god hjælp til at få valgt de rigtige varer. Og resultatet af indfarvningen af vores to lædersofa´er og en lænestol blev over al forventning.
Tak for god service
Birgit

Renser faktisk det meste.
Hej RensA jeg har prøvet jeres møbelrens, som jeg havde købt på jeres webshop.Møbelrensen renser faktist det meste. jeg har kun ganske få pletter tilbage, og betrækket var virkelig beskidt inden jeg gik igeng.Det er også en udemærket brugsanvisning i har på jeres hjemmeside.Tak for god service
Ulrik

Læderpleje til det hele.
Hejsa jeg fik lige lyst til at skrive et par ord om den læderpleje jeg købte hos jer.
oprindeligt købte jeg den til vores annilinlæder lænestole, men nu bruger hele familien den. Den virkede super godt på lænestolene, men jeg kan hilse og sige at den også kan bruges med stor succes på ridesadler, lædersko, tasker, læderfrakker, og køkkenbodspladen i masivt egetræ har også lige fået en tur, og den har aldrig været flottere.
De kærligste hilsner fra
familien i Kastrup. 

Møbelrens der virker.
Købte Møbelrens og Textil impregnering på jeres Webshop, og modtog det inden for de lovede 4 dage. Det virker bare, andet er der ikke at sige til det.
Har brugte Møbelrensen flere gange på vores sofa, og det har simpelthend fjernet alle pletterne. Tak for et godt produkt Rensa.
Susanne Kærbo Hansen 

Tak for god service.
Hej Rensa/Møbelrens.
Jeg har bare fået lyst til at sende en tak for rigtig god service: demovideoer, super seriøs og god telefonisk rådgivning og levering af læderrens og læderpleje x 2.
Vores 2 dejlige sofaer er blevet så flotte og lækre trods manglende pleje i 18 år!!

I over 25 år har vi fremstillet rense og plejeprodukter til læder, træ og textil, og skabt de mest effektive og milijørene løsninger.

Alle produkter er enkle for enhver at benytte, og indeholder ingen parabener, farve eller parfume.

Køb dine rense og plejeprodukter direkte hos fagmanden her på vores webshop

Bliv forhandler.
Ønsker du at blive forhandler af produkterne fra RensA. Så kontakt os, og bliv en del af vores forhandlernetværk.  

Se vores nye webshop på www.rensogpleje.dk